Carriere

We leggen de lat hoog voor onszelf en dus ook voor onze nieuwe collega's. Onze medewerkers zijn vasthoudend, kwaliteitsbewust en resultaatgericht. Daarmee boeken ze succes en daar krijgen ze energie van.

Groeien bij Oxxio

We hechten er grote waarde aan dat jij je persoonlijk kunt ontwikkelen bij Oxxio. Omdat we met onze mensen onze ambities moeten waarmaken. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste kennis, vaardigheden en werkhouding hebt. Oxxio stimuleert je om je vaardigheden en vakkennis continu te ontwikkelen. Daarvoor hebben we de Oxxio Academy, met opleidingsprogramma’s voor al onze medewerkers. Want iedereen heeft kwaliteiten en punten die wat extra aandacht verdienen. Daar helpen wij je graag bij.

Oxxio Academy

Begin je bij Oxxio, dan maak je tijdens een introductiebijeenkomst kennis met de organisatie en andere nieuwe medewerkers. Je krijgt er informatie over de energiebranche en maakt kennis met de verschillende afdelingen. In de loop van het jaar kun je trainingen gaan volgen uit het Oxxio Academy programma. Aan de hand van jouw persoonlijke ontwikkelingsplan bekijk je welke trainingen voor jou geschikt zijn.
Inzicht krijgen in non-verbale communicatie en leiderschap? Volg dan bijvoorbeeld de Horsenality-training; communicatie met paarden maakt gedrag van mensen onderling inzichtelijk.
Maar ook communicatietrainingen, het ontwikkelen van je team of werken met de 7 Habits van Covey vormen een greep uit de opleidingsmogelijkheden.