De ambities van Oxxio

We blijven de kosten laag houden en het voordeel daarvan delen met onze klanten. We leveren 100% groene energie (aan particulieren en MKB) en doen onze klanten aanbiedingen tegen scherpe tarieven. Continu onderzoeken we hoe we het energieverbruik van onze klanten kunnen verlagen. Door inzicht in het energieverbruik te geven, met bijvoorbeeld de EnergieMonitor, helpen we klanten eenvoudig besparen op hun verbruik en kosten.

Daarnaast kijken we samen met onze klanten naar wat we nog beter kunnen doen. Daarom treden we voortdurend in contact met onze klanten en luisteren we goed naar hun wensen en behoeften.

We willen een open en transparante organisatie zijn, voor onze (potentiële) klanten én onze medewerkers.

Oxxianen en hun ambities

De mensen die bij Oxxio werken, hebben bewust gekozen voor onze organisatie. Zij zijn net zo ambitieus als de organisatie zelf. Dat kan ook niet anders, want alleen met ambitieuze mensen kan Oxxio haar ambitieuze doelstellingen bereiken.

Oxxianen zijn in hun werk voortdurend bezig om het voor klanten zo duidelijk mogelijk te maken. Dat doen zij door het volgen van onze drie pijlers: Keuze, Inzicht en Besparen. Tegelijkertijd werken zij eraan om de interne organisatie zo soepel mogelijk te laten lopen. Processen efficiënt inrichten, gerichte en doeltreffende acties bedenken, de klantenservice optimaliseren. Dat doen Oxxianen allemaal voor de klanten, want die moeten tevreden zijn. Zowel over onze tarieven als onze dienstverlening.